Connect with us

Γ' Εθνική

Έκοψαν την πίτα τους στον ΑΟΑΝ

Στιγμές χαλάρωσης για την ομάδα του ΑΟΑΝ η οποία σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα της.

 

Την ευκαιρία να κόψουν την πίτα τους είχαν στον ΑΟΑΝ με τον Λεονάρντο Σένκα να είναι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί το οποίο συνοδευόταν και από δώρο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση 

Την βασιλόπιτα για το 2024 έκοψε η ομάδα μας. Σε ένα ακόμη τραπέζι τη φετινή χρονιά και όπως πάντα σε οικογενειακό κλίμα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες, βρέθηκαν στο μεζεδοπωλείο «Χρυσοφυλλίς», εκεί όπου απόλαυσαν το καλό φαγητό σε μια όμορφη βραδιά.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Τζάβλας ο οποίος έδωσε τις ευχές του στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές και στους παίκτες, με πολλές επιτυχίες.

Τυχερός ο οποίος κέρδισε το φλουρί ήταν ο Λεονάρντο Σένκα, στον οποίο δόθηκε για δώρο ένα ρολόι το οποίο του παρέδωσε η υπεύθυνη των γραφείων μας Κωνσταντίνα Κριτσωτάκη, προσφορά του χρυσοχοείου «Αλεξούδης» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προέδρου του σωματείου Γρηγόρη Αλεξούδη τον οποίο ευχαριστούμε.

Στον Παναγιώτη Καστανό ιδιοκτήτη του «Χρυσοφυλλίς», ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στο σωματείο ως υποστηρικτής και χορηγός, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν και μέλος του Δ.Σ. δόθηκαν αναμνηστικά της ομάδας από τους ποδοσφαιριστές Ζαχαρία Χριστογιάννη, Μάριο Νοκάι και Γιώργο Γιαγκιόζη και τον ευχαριστούμε για τη διαρκεί του στήριξη.

Γ' Εθνική

Βασίλης Πλουσής: «Σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε νέο ρόλο ο Πλουσής στον Άγιο Νικόλαο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO