Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Γρηγοράκης : “Νίκη έστω και με… μισό μηδέν – Να έρθει ο κόσμος να στηρίξει τα κορίτσια”

Ένα πολύ σημαντικό ματς για τα κορίτσια του ΑΟΧ τα οποία ζητούν τον κόσμο στο πλευρό τους για το ματς με τον ΠΑΣ Αθηνών όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

 

 

Τα κορίτσια τους ΑΟ Χανιά φιλοξενούν την αντίστοιχη του ΠΑΣ Αθηνών σε ένα ματς που έχει χαρκατηριστεί τελικός και όχι άδικα καθώς σε περίπτωση που δεν πάρει τη νίκη το συγκρότημα του Κυριάκου Γρηγοράκη τότε οι ελπίδες παραμονής μειώνονται ασιθητά.

Ο ίδιος μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και την εκπομπή Nea Sport Magazine τονίζοντας την ανάγκη βαθμών που έχει η ομάδα των Χανίων.

Κυριάκος Γρηγοράκης: 

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι χωρίς αύριο, θέλουμε μόνο νίκη για να ελπίζουμε στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Κάναμε έναν καινούργιο προγραμματισμό στην ομάδα μαζί με τον Γιάννη τον Τσικουδάκη και πιστεύω ότι αρχίζουμε και βρίσκουμε τα «πατήματα» μας και ελπίζω να είναι σε χρόνο που θα μας επιτρέψει να προλάβουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να παραμείνουμε στην κατηγορία. 

Η ομάδα ξεκίνησε από το «μηδέν» η ομάδα είχε προβλήματα όταν ήρθαμε με τον Γιάννη τον Τσικουδάκη και αναλάβαμε, τα κορίτσια ήταν σε σύγχυση, θέλανε στήριξη. Τις αγκαλιάσαμε, δουλέψαμε και μπορώ να πω ότι στους τελευταίους αγώνες έχουμε μπει καλά και στο τακτικό κομμάτι πέρα από το ψυχολογικό.

Από την πλευρά μας θέλουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας και να δώσει ώθηση στα κορίτσια. Την Κυριακή θέλουμε ΜΟΝΟ νίκη θα πρέπει να πάρουμε το ματς έστω και με μισό-μηδέν.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO