Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Λευκή ισοπαλία για την Εθνική Κορασίδων με την Ουγγαρία

Ελλάδα και Ουγγαρία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στη Νέα Σμύρνη – Βασική η Μανουκαράκη της ΡΕΑ

 

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο στάδιο Νέας Σμύρνης. Η Εθνική Ομάδα ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι αγωνίστηκε η γκολκίπερ της ΡΕΑ, Μανουκαράκη.

Στο 10ο λεπτό η Ντάτη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 68ο λεπτό το πλασέ της Τζούρτζεβιτς από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μαγιόρ. Στο 78′ η Μαγιόρ έδιωξε την κεφαλιά της Καλοκαιρινού και στο 82′ απομάκρυνε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ της Δέλιου. Στο 89′ η Καλοκαιρινού πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά και πάλι η Μαγιόρ έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Αυτή ήταν η 2η αναμέτρηση ανάμεσα στις 2 Εθνικές Ομάδες (είχε προηγηθεί η νίκη 3-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος) στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά της League Α του EURO WU-17 τον προσεχή Μάρτιο.

Η σύνθεση της Εθνικής: Μανουκαράκη (74′ Κωνσταντινίδου), Τσαούση (46′ Δέλιου), Κώστα (74′ Κιουρεξίδου), Θεοδωράκη (74′ Καλοκαιρινού), Αργυρίου, Βλάχου (46′ Τζούρτζεβιτς), Ντάτη (85′ Ίβιτς), Κουτσούρη (46′ Πλατανιά), Νάνου (62′ Μούκα), Μαλαμούση (46′ Μούγιου), Μπάρτζακλη (62′ Συρμή).

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO