Connect with us

Ακαδημίες

Σπουδαίο διπλό στα Μισίρια μόνη δεύτερη η Κ14 των Χανίων

Η Μικτή Κ14 των Χανίων πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Μισιρίων επικρατώντας με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου και απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο

 

H K14 των Χανίων πήρε τη νίκη που ήθελε στο γήπεδο των Μισιρίων κόντρα στο Ρέθυμνο και πλέον απέκτησε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, μετά τη νίκη της με 2-0. Η Χανιώτικη ομάδα πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα του β’ γύρου στον κρητικό όμιλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, φτάνοντας τους 6 βαθμούς, έναντι 3 του Ρεθύμνου.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ για τις δύο ομάδες, με τα Χανιά όμως να είναι ανώτερα και να έχουν δημιουργήσει πολλές καλές ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες που ξεχώρισαν ήταν το δοκάρι του Αμπατζή, αλλά και το χαμένο πέναλτι του Μιχάκη, που δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ από τα 11 βήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κ14 των Χανίων ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τη νίκη. Στο 64’ ο Αμπατζής άνοιξε το σκορ, λύνοντας το… γόρδιο δεσμό. 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75’, ο Μαναρώλης «κλείδωσε» τη νίκη για τα Χανιά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Μικτές Κ14 Ρέθυμνο – Χανιά 0-2

Πρωτάθλημα Ενώσεων Μικτών ομάδων: 4η αγωνιστική (κρητικός όμιλος)
Γήπεδο: Μισίρια
Σκόρερ: 64’ Αμπατζής, 75’ Μαναρώλης
Διαιτητής: Ανδριανάκης
Βοηθοί: Κυριακόπουλος – Μακράκης (Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ14 (Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης, Τζανάκης (69’ Δασκαλάκης), Μίτο, Παπαπαναγιώτου, Ζουλάκης, Τσιλεδάκης, Γεωρβασάκης (57’ Αντωνίου), Παπαδάκης (52’ Αναστασιάδης), Μπάρδη (69’ Τσίγγος), Καραντάθας, Θωμάς.

ΕΠΣ Χανίων Κ14 (Λευτέρης Βεστάκης – Παναγιώτης Διακάκης): Ξυφανταράκης, Καστρινάκης (67’ Πατεράκης), Αχτάρης, Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Λυμπινάκης, Μιχάκης (80+3’ Ζμάλι), Λουκοβίτης, Μαναρώλης (80+3’ Τσουβαλάς), Πραματευτάκης (49’ Περάκης), Αμπατζής (67’ Βαρουχάκης).

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO