Connect with us

Ακαδημίες

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τα Χανιά στο Ρέθυμνο και παραμένουν στην 1η θέση!

Η Μικτή Κ16 των Χανίων επικράτησε με 4-1 με ανατροπή του Ρεθύμνου εκτός έδρας και παραμένει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου

 

Πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή μέσα σε οκτώ λεπτά, η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Χανίων έφυγε νικήτρια από τα Μισίρια επικρατώντας -τελικά- με 4-1 για την 4η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, τα Χανιά παραμένουν στην πρώτη θέση μετά το σημερινό τους τρίποντο, ενώ το Ρέθυμνο παράμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα Χανιά ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη με τον Λαΐνα να σημαδεύει το δοκάρι στο 8’, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με σκόρερ τον Αναστασιάδη στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα Χανιά έφεραν τα πάνω… κάτω, κάνοντας μια εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις φάσεις των Γεωργιακάκη (47’), Νησιούδη (51’), ενώ δε βρήκαν στόχο τα σουτ των Ματζοράκη (64’) και Περάκη (65’).

Ο Διγενάκης ισοφάρισε σε 1-1 στο 71’, όταν μετά από Γεωργιακάκη και κεφαλιά του Αθουσάκη έγινε… σύγχυση στην περιοχή και εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να σκοράρει.

Στο 77’ ο Νησιούδης έκανε την ανατροπή, σκοράροντας με σουτ μετά από σουτ του Σ. Ταπανάρη και κόντρες στους αμυνόμενους.

Ακολούθησε κόκκινη στον Κοσκινά για διαμαρτυρία.

Στο 80’ ο Γεωργιακάκης με κέρδισε την κατοχή της μπάλας, πάσαρε στον Ι. Ταπανάρη, ο οποίος έδωσε στον Νιαυράδακη, το σουτ του οποίου κόντραρε για να σκοράρει με δυνατό σουτ από κοντά ο Γεωργιακάκης για το 1-3. Ο Νιαυραδάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στο 84’ με κεφαλιά.

Μικτές Κ16 Ρέθυμνο – Χανιά 1-4

Πρωτάθλημα Ενώσεων Μικτών ομάδων: 4η αγωνιστική (κρητικός όμιλος)
Γήπεδο: Μισίρια
Σκόρερ: 35′ Αναστασιάδης / 71’ Διγενάκης, 77’ Νησιούδης, 79’ Γεωργιακάκης, 84’ Νιαυραδάκης
Διαιτητής:  Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Ανδριανάκης – Μακράκης (Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 (Παναγιώτης Καραντάθας): Χαραλαμπάκης, Φερχάτι, Βρυλλάκης (85’ Μαρκάκης), Πατεράκης, Κοσκινάς, Ανδριώτης, Αναστασιάδης (85’ Κλίνης), Παπαγιαννάκης (67’ Χουσσεΐν), Γκίνι (74’ Σιμονάι), Παπαδάκης, Τσόγκας (85’ Μπεκ).

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (46’ Ματζοράκης), Νησιούδης, Αθουσάκης, Περάκης (76’ Νιαυραδάκης), Παναγιωτάκης (46’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης (46’ Διγενάκης), Λαΐνας, Γεωργιακάκης, Χαϊδεμενάκης (46’ Ι. Ταπανάρης).

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO