Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μανουκαράκη: “Συγκέντρωση, ψυχή και πειθαρχία για να φτάσουμε στη νίκη”

Τον Παναθηναϊκο για την 14η αγωνιστική της Women’s Football League θα αντιμετωπίσει η Ρ.Ε.Α η οποία αναχώρησε το Σάββατο το βράδυ για την Αθήνα.

 

 

Μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Women’s Football League για την ΡΕΑ καθώς θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκο.

«Συγκέντρωση, ψυχή και πειθαρχία» είναι τα ζητούμενα σύμφωνα με την τερματοφύλακα της ομάδας του Ρεθυμνου  Ειρήνης Μανουκαράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της 

«Η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα, κάτι το οποίο μας δίνει ψυχολογία και κίνητρο. Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι που κάθε αθλητής θέλει να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, άλλωστε φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Επομένως το να φύγουμε από την Αθήνα με βαθμούς είναι κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε.

Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, καθώς όλη την βδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Συγκέντρωση, ψυχή και πειθαρχία είναι τα τρία βασικότερα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να καταφέρουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλες μου τις συμπαίκτριες και στο προπονητικό τιμ. Όπως κάθε Κυριακή θα μπούμε ξεκάθαρα για την νίκη!».

Σχετικά με τις προσδοκίες στον β’ γύρο, σημείωσε:

«Η ομάδα από την αρχή της σεζόν έχει έναν στόχο, σε κάθε αγωνιστική να μπαίνει στο γήπεδο για να πάρει την νίκη. Με αυτήν την νοοτροπία θα συνεχίζουμε και στον β’ γύρο. Γενικότερος στόχος της ομάδας ο τερματισμός στην ψηλότερη θέση που μπορούμε».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO