Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Με αρκετές απουσίες στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Κηφισιά ο Άρης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη

 

Με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (27/1, 20:00 – «Μιχάλης Κρητικόπουλος»), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2) κι ενώ η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας φαντάζει δεδομένη, έπειτα από το ευρύ 3-0 επί της Νίκης Βόλου. Ο 54χρονος Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Χουλιάν Κουέστα που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση. Μάλιστα, για τον Ισπανό τερματοφύλακα ενδιαφέρθηκε η Άδανα Ντεμίρσπορ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς απάντησαν αρνητικά, καθώς προτεραιότητα είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον 32χρονο Κουέστα.

Στην Αθήνα δεν ταξίδεψαν, επίσης, ο τιμωρημένος Γιακούμπ Μπράμπετς, ο -ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό- Ζαν Ζουλ Εμβοντό και για διάφορους λόγους οι Ρούμπεν Πάρντο, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά, την αποστολή του Άρη συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Νίκος Μπαδήμας στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO