Connect with us

Ακαδημίες

Πρώτη επίσκεψη της ΠΑΕ Αρης στα Καθιανά!

Θα παραβρεθούν ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κολτσίδας και ο Υπεύθυνος Προπονητής του Δικτύου Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Το 2ήμερο 15-16 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης στις ακαδημίες των ομάδων του Ακρωτηρίου μετά την έναρξη της συνεργασίας τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Στα Καθιανά θα βρεθούν ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κολτσίδας και ο Υπεύθυνος Προπονητής του Δικτύου Γρηγόρης Παπαδόπουλος, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας, ενώ θα έχουν μια πρώτη επαφή αξιολόγησης στις ηλικίες Κ16-Κ14 και Κ12.

 

Η ανακοίνωση των ομάδων του Ακρωτηρίου:

Aris Soccer Schools:15-16 Φεβρουαρίου η 1η επίσκεψη στα Καθιανά!

Το 2ήμερο 15-16 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης στις ακαδημίες μας, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή συνεργασίας με στόχο την εξέλιξη και τη αξιοποίηση των νεαρών αθλητών μας! Συγκεκριμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Καθιανών, ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κολτσίδας και ο Υπεύθυνος Προπονητής του Δικτύου Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κολτσίδας

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης και του Aris Soccer Schools θα παρακολουθήσουν προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας, ενώ θα έχουν μια πρώτη επαφή αξιολόγησης στις ηλικίες Κ16-Κ14 και Κ12.

Στο περιθώριο της επίσκεψης θα αναλυθεί η οργάνωση και η λειτουργία των ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, θα συζητηθεί η μέχρι τώρα εφαρμογή του τεχνικού πλάνου που ήδη έχει ξεκινήσει σε όλα τα τμήματα και θα μπουν οι άξονες σε 2 πολύ σημαντικές μελλοντικές δράσεις: Η οργάνωση του 1ου Camp της ΠΑΕ Άρης στα Χανιά και η επίσκεψη τμημάτων της ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη για συμμετοχή σε τουρνουά του Δικτύου.

ο Υπεύθυνος Προπονητής του Δικτύου Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Το 2ήμερο της επίσκεψης (Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024), θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των προπονήσεων, για τις οποίες θα ενημερωθείτε έγκαιρα, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα η πρώτη αυτή επαφή των υπευθύνων του Δικτύου με την ακαδημία μας.

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες-Aris Soccer Schools!

Εδώ παίζουμε μπάλα μαζί!!!

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO