Connect with us

Σούπερ Λιγκ

“Αέρας” απο το Βικελίδης ο Ολυμπιακός

Πιο εύκολα απο ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 2-1 και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

Σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό ο οποίος προηγήθηκε στο ματς νωρίς με τον Ναβάρο ο οποίος στο 17′ είδε τον Ροντινέι να κάνει την σέντρα και του Χουτετσιώτη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης για το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει και για δεύτερη φορά με τον Ροντινέι ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ναβάρο μετά απο μια διακδίκηση της μπάλας με τον Φαμπιάνο ο οποίος με αγκωνιά βρήκε τον Ισπανό.

Στην συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για το συγκρότημα του Καρβαλιάλ, τελικά με το 2-0 οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να βρίσκει γκολ στην εκπνοή με αυτογκό του Κίνι για το τελικό 1-2.

 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης – Οντουμπάτζο (67’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ροζ, Φεράρι – Βερστράτε, Πάρντο (56’ Ζαμόρα), Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ (56’ Σαβέριο), Παναγίδης (76’ Φετφατζίδης), Μορόν (67’ Γκαρθία)

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85’ Μπιανκόν), Κίνι – Αλεξανδρόπουλος (78’ Καμαρά), Έσε, Καρβάλιο – Μασούρας, Μαρτίνς (64’ Ποντένσε), Ναβάρο (85’ Φορτούνης)

 

 

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Νίκος Μπαδήμας στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO