Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στο 100%

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η Ρ.Ε.Α. πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Βόλο γεγονός που ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας Στέλιο Κοζανίδη.

 

 

Ο τεχνικός της Ρ.Ε.Α. Στέλιος Κοζανίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τις παίκτριες του οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο 100% σε όλα όσα είχαν δουλέψει την εβδομάδα που πέρασε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο υλικό το οποίο έχει στην διάθεση του.

Αναλυτικά. 

«Σε ένα ακόμα παιχνίδι τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στο 100% σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Από κει και πέρα, η νίκη μας είναι δίκαιη. Βάλαμε 3 γκολ και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με δύο δοκάρια. Θεωρώ πως είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Το κυριότερο είναι ότι παρά το ότι το 3-0 έγινε νωρίς, η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που δεν ρίξαμε τον ρυθμό μας το φινάλε του 90λεπτου, βγάζοντας ενέργεια.

Σε κανένα ματς δεν περιμένεις να το κερδίσεις εύκολα ή δύσκολα. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μέσα από το παιχνίδι σου το κάνεις εύκολο ή δύσκολο. Απλά τα κορίτσια κατάφεραν από μόνα τους να κάνουν το ματς πιο εύκολο. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και θα κοιτάξουμε από τη Δευτέρα το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στις Νέες Ατρομήτου».

Σε ερώτηση για τους ρόλους των κοριτσιών μέσα στο ματς τόνισε:

«Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε παίκτριες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Εμείς προσπαθούμε μέσα από τα στοιχεία που έχουν να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε μία 4άδα μπροστά όπως η Μπασούρη, η Σιράζι, η Ματέους και η Μαρκουτσά, οι οποίες μπορούν να παίξουν και στις 4 θέσεις της επίθεσης.

Δεν δοκιμάζουμε, απλά αλλάζουμε θέσεις και ρόλους γιατί έχουν την ευχέρεια να είναι εξαιρετικές στο να ανταποκρίνονται σε αυτό».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού, απάντησε:

«Εμένα μου αρέσει η ομάδα μου να πρεσάρει και πάνω σε αυτό πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Εμείς είμαστε ξαναλέω τυχεροί ότι διαθέτουμε αυτές τις κατάλληλες αθλήτριες και για αυτό ανταποκρίνονται στο 100% σε αυτά που ζητάμε. Έχουμε ταχύτητα, ποιότητα και εμπειρία».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO