Connect with us

Τοπικά

Εύκολα το 2Χ2 στο Λασίθι η Κ16 των Χανίων

Η Κ16 των Χανίων ήταν ανώτερη και πήρε μία εύκολη νίκη εκτός έδρας με 6-0 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Λασιθίου, κάνοντας το 2Χ2 στο Ενωσιακό πρωτάθλημα

 

Το 2Χ2 έκανε η Κ16 των Χανίων στο Ενωσιακό πρωτάθλημα, καθώς μετά από το Ρέθυμνο, νίκησε και το Λασίθι, στο Μισαδάκειο με 6-0, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Η Χανιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε αυτό που ήθελε. Ο Λαϊνάς άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό ευστοχώντας σε τετ α τετ, ενώ ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 0-2 στο 30’, όταν βρέθηκε σε θέση βολής από μέσα στην περιοχή και σκόραρε με πλασέ.

Τα Χανιά πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με τρία γκολ, αφού στο 36’ ο Γελασάκης έκανε το 3-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, το Λασίθι έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ξωμεριτάκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα δεξιά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, και τα Χανιά πέτυχαν ακόμα τρία γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Μάλιστα, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με χατ τρικ του Γεωργιακάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι για το 0-4 στο 55’, ενώ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην περιοχή του Λασιθίου και έκανε το 0-5 σε άδειο τέρμα στο 78’. Ο Γεωργιακάκης έκανε το 0-6 για τα Χανιά στο 85’, κλείνοντας το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κ16 Λασίθι – Κ16  Χανιά 0-6

Πρωτάθλημα Ενωσεων: 2η αγωνιστική
Γήπεδο: 
Μισεδάκειο
Σκόρερ:
10’, 30’ Λαϊνάς, 36’ Γελασάκης, 55’ πεν., 78’, 85’ Γεωργιακάκης
Διαιτητής:
Σαμιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κυριακόπουλος (Ηρακλείου) – Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λασιθίου Κ16 (Γιώργος Σταυρακάκης): Τζεβελεκάκης, Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Αναγνωστόπουλος (73’ Σφυράκης), Τζιρής, Στεφανάκης, Ξωμεριτάκης (73’ Τουτουδάκης), Βάρδας (46’ Τοπούζι), Ντόι (46’ Ψαθάκης), Μαγούλης, Μπαχλιτζανάκης.

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (49’ Ματζοράκης), Νησιούδης, Διγενάκης, Περάκης (49’ Ι. Ταπανάρης), Παναγιωτάκης (60’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης, Λαΐνας (66’ , Χαϊδεμενάκης (60’ Κουμάκης), Γεωργιακάκης.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO