Connect with us

Ακαδημίες

Ιδανικό ξεκίνημα για την Κ16 των Χανίων, επικράτησε εύκολα του Ρεθύμνου

Η Μικτή Κ16 των Χανίων ήταν ανώτερη από την αντίστοιχη του Ρεθύμνου και πήρε τη νίκη με 5-0 στην πρεμιέρα του Ενωσιακού πρωταθλήματος

 

Σημαντική νίκη για την Μικτή Κ16 των Χανίων που επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ρεθύμνου, στην πρώτη αγωνιστική του Ενωσιακού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση στο γήπεδο των Μουρνιών.

Τα Χανιά ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι σκοράροντας μόλις στο 2ο λεπτό με τον Παναγιώτη Λαϊνά, ο οποίος πίεσε την άμυνα του Ρεθύμνου, έβαλε την κόντρα στον τερματοφύλακα Μιχαϊλίδη και έκανε το 1-0. Στο 10’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Γεωργιακάκη να κάνει μία ωραία ενέργεια, να κερδίσει το πέναλτι, να το εκτελεί ο ίδιος και να πετυχαίνει το 2-0.

Η ομάδα του Τάκη Διακάκη κατάφερε να κάνει το 3-0 στο 40’ με την κοντινή προβολή του Νησιούδη, «τελειώνοντας» επί της ουσίας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι φάσεις ήταν λιγότερες, με τα Χανιά να συνεχίζουν να έχουν την υπεροχή και το Ρέθυμνο να κρατάει την κατοχή της μπάλας σε ένα μεγάλο μέρος της «επανάληψης».

Οι Χανιώτες πέτυχαν δύο ακόμα γκολ, με τον Γεωργιακάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά σήμερα, προλαβαίνοντας τον Μιχαϊλίδη στο 58’ και κάνοντας με κεφαλιά το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ταπανάρης με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής στο 85ο λεπτό.

Μικτές Κ16: Χανιά – Ρέθυμνο 5-0

Ενωσιακό πρωτάθλημα: 1η αγωνιστική
Γήπεδο: Μουρνιές
Σκόρερ: 2’ Λαϊνάς, 10’ πεν., 58’ Γεωργιακάκης, 40’ Νησιούδης, 85’ Ταπανάρης
Διαιτητής: Αξιώτης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ανδριανάκης – Ζουρνατζίδη (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (65’ Χατζάκης), Νησιούδης, Διγενάκης, Περάκης (51’ Νταμαδάκης), Παναγιωτάκης (57’ Σ. Ταπανάρης), Γελασάκης, Λαϊνάς (57’ Ι. Ταπανάρης), Χαϊδεμενάκης (65’ Ματζοράκης), Γεωργιακάκης.

ΕΠΣ Ρεθύμνου Κ16 (Παναγιώτης Καραντάθας): Μιχαηλίδης, Φερχάτι, Βρυλάκης, Ανδριώτης, Κοσκινάς (46’ Χουσεΐν), Παπαγιαννάκης (73’ Πατεράκης), Αναστασιάδης, Σιμονάι (46’ Αραπάι), Κλίνης (46’ Τσιβίτσεφ), Παπαδάκης, Δ. Τσόγκας (39’ Λαγκουβάρδος).

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO