Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Από το ζενίθ στο… ναδίρ με εμφατική ανατροπή κόντρα στον Άρη ο Αστέρας Τρίπολης

Εμφατικό ξεκίνημα στην χρονιά για την ομάδα του Ράσταβατς, που βρέθηκε από το ναδίρ του 0-2 στο πρώτο τέταρτο, στο ζενίθ με τον Μουνάφο (3-2) στην συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

 

Παρότι ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην Τρίπολη γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Οι Αρκάδες είχαν ένα εντυπωσιακό διάστημα στο παιχνίδι τους όπου κατάφεραν να γυρίσουν από το 0-2 και να κάνουν την ολική ανατροπή κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν δυο γκολ στα πρώτα 14 λεπτά, με τους Λορέν Μορόν (8’πέν.) και Σάπι Σουλεϊμάνοφ (14’), ωστόσο οι Αρκάδες έβγαλαν αντίδραση. Δυο τέρματα του Χουάν Μιριτέλο (45’+2’πέν., 52’) κι ένα του Χουάν Μουνάφο (61’) «υπέγραψαν» την ανατροπή για τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς που έδειξαν αποφασισμένοι για θέση στα Play Off.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 3-2

Super League 1: 16η αγωνιστική
Σκόρερ:  45+1′, 50′ Μιριτέλο (πεν.), 61′ Μουνάφο   / 8′ Μορόν (πεν.), 14′ Σουλεϊμάνοφ
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κομισοπούλου (Χανίων)
4ος:
Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR:
Πολυχρόνης (Πιερίας)
ΑVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο (90+1′ Βαλιέντε), Γκος (74′ Αλάγκμπε), Καλτσάς, Ζουγλής (74′ Σίτο), Κρέσπι (90+1′ Χριστόπουλος), Μιριτέλο (84′ Μάντζης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (83′ Φεράρι), Ζουλ (66′ Σαβέιρο), Πάρδο (83′ Ρουπ), Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα (54′ Τζούρασεκ), Παναγίδης (46′ Μενέντεζ), Μορόν.

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Νίκος Μπαδήμας στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO