Connect with us

ΟΦΗ

Πρώτη φορά ως διαιτητής στον ΟΦΗ οκτώ φορές όμως… 4ος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση Τσέτσιλα και ΟΦΗ καθώς μπορεί να είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει ως διαιτητής ματς της Ηρακλειώτικης ομάδας όμως την έχει συναντήσει 8 φορές ως 4ος.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά (ανήκει στον σύνδεσμο Καστοριάς)  ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την φετινή χρονιά ο εν λόγω διαιτητής έχει «σφυρίξει» 3 ματς για την Super League με απολογισμό 3 νίκες για τους γηπεδούχους. Παράλληλα έχει δώσει και 2 πέναλτι το ένα από αυτά στον ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα του Λουτσέσκου με 2-1.

Για την ιστορία το πέναλτι του ΠΑΟΚ εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς με τον Κρίστινσον να κρατάει το ¨μηδέν¨ σε εκείνο το χρονικό σημείο για την ομάδα του. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς που έχει διευθύνει ο Τσέτσιλας τον δικέφαλο του βορρά.

Το δεύτερο πέναλτι το έδωσε στο ματς ΑΕΚ – Λαμία, το εκτέλεσε ο Μάνταλος για το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο που θα σφυρίξει ως διαιτητής τον ΟΦΗ καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί στον δρόμο της Ηρακλειώτικης ομάδας αλλά ως 4ος .

Πιο συγκεκριμένα σε 8 ματς με Τσέτσιλα 4ο ο ΟΦΗ μετράει 6 ήττες και 2 νίκες.

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόπουλου ο ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO