Connect with us

Χανιά

Με Νίλι αλλά και απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις

Με τον Περντόμο Νίλι να κάνει την πρώτη του προπόνηση αλλά και απουσίες, πραγματοποιήθηκε η επιστροφή στην “δράση” για παίκτες και τεχνικό επιτελείο στα Χανιά.

 

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες των Χανίων μετά και την άδεια ελέω των εορτών. Υπό το βλέμμα του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του προπονήθηκε και ο Νίλι ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Από την προπόνηση απουσίασαν λόγω ίωσης οι Τσέλιος , Κόλα και Λεμονής ενώ επιπλέον άδεια έχει ο Τσορνομάζ ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά 

Στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων επέστρεψαν σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και περιλάμβανε πρόγραμμα προσαρμογής με προθέρμανση, passing game και τρεξίματα αερόβιου στόχου.

Στην προπόνηση πήρε μέρος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίλι Περντόμο, ενώ αντίθετα δεν συμμετείχαν λόγω ίωσης οι Αγγελος Κόλα, Ηλίας Τσέλιος και Καλούδης Λεμονής.

Επίσης εκτός ήταν και ο Νίκολας Τσορνομάζ ο οποίος έχει πάρει μερικές μέρες ακόμη άδεια, καθώς βρίσκεται στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, το πρωί στη Μ.Ελιά.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO