Connect with us

Μεταγραφές ΕΠΣΧ 2023

Στον Πλατανιά από τον Γρανίτη ο Σταμάτης Στρατουδάκης – Το “αντίο” των κιτρινόμαυρων

Στρατουδάκης

Ο έμπειρος χαφ επιστρέφει σε δράση και μετακομίζει στον Πλατανιά για να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους στην νέα τους προσπάθεια

 

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταμάτης Στρατουδάκης. Ο έμπειρος χαφ ο οποίος για μια πενταετία αγωνίστηκε στον Γρανίτη όπου διετέλεσε και αρχηγός, αποφάσισε να μετακομίσει στον Πλατανιά για να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους στην νέα τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Χανίων.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός πέρυσι δεν αγωνίστηκε στον Γρανίτη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και παρόλο που είχε αποφασίσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, τελικά επέλεξε να επιστρέψει στα γήπεδα και από τον Ιανουάριο θα ενταχθεί στην ομάδα του Πλατανιά.

Ο Γρανίτης εκτιμώντας την προσφορά του Στρατουδάκη όλα αυτά τα χρόνια αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον πρώην αρχηγό του και του εύχεται καλή συνέχεια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Γρανίτης:  

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας ευχαριστεί τον Σταμάτη Στρατουδάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας. Σταμάτη ήσουν πραγματικός αρχηγός και σου ευχόμαστε ολόθερμα καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου”.

 

Α' ΕΠΣΧ

Το πάρε-δώσε στην Α’ ΕΠΣΧ – Ολες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Στα “κιτρινόμαυρα” ο Μανώλης Γκελοσάνι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO