Connect with us

Χανιά

Πρώτο “ΜΠΑΜ” με Νίλι Περντόμο τα Χανιά!

Ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στα Χανιά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα αποτελώντας την πρώτη χειμερινή και ηχηρή μεταγραφή των Χανίων 

 

Την πρώτη μεταγραφή και μάλιστα πολύ ηχηρή έχουν έτοιμη τα Χανιά!

Οι μπλε, σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Νίλι Περντόμο, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της χανιώτικης ομάδας.  Ο 29χρονος Ισπανός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται ήδη στα Χανιά και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ.

Ο Νίλι γνωστός στο χανιώτικο κοινό από την παρουσία του στον Πλατανιά την διετία 2020-22, με την κλάση και την αδιαμφισβήτητη αξία του προσθέτει ποιότητα στο κυανόλευκο ρόστερ και το αλλάζει επίπεδο.  Μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την δεξιά πλευρά ως μπακ αλλά και εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και ως επιθετικός μέσος, έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα αλλά και ικανότητα να ετοιμάζει ασίστ για τους συμπαίκτες του.

Τα Χανιά με την απόκτηση του Νίλι Περντόμο  μπαίνουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας ξεκάθαρα τη  διάθεσή τους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους ενόψει την τελικής μάχης στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Ο γεννημένος στα Κανάρια Νησιά άσος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ινδία  με τη φανέλα της Gokulam Kerala FC με την οποία πριν από λίγες μέρες έλυσε την συνεργασία του. Στην Gokulam Kerala είχε 15 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Πριν την Ινδία είχε αγωνιστεί στην Athens Κallithea (16 συμ., 1 γκολ και 2 ασίστ) και τον Λεβαδειακό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1 υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ταουσιάνη. Με τους Βοιωτούς έκανε πράματα και θάματα την σεζόν 21-22 με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 34 ματς, όντας από τους πρωταγωνιστές των πρασίνους, ενώ είχε αναδειχθεί και κορυφαίος ξένος της Suer League 2.

Ο Νίλι ήρθε για πρώτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά τον Γενάρη του 2018, όταν ακόμα οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόντουσαν στην Super League 1. Στον Πλατανιά έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 49 εμφανίσεις, 11 γκολ και 11 ασίστ.

Ακόμα ο Νίλι που ξεκίνησε την καριέρα του από την Λας Πάλμας, τη σεζόν  2016-2017 σε ηλικία 22 ετών, μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε ως βασικός με τη Β’ ομάδα της  σε 18 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε   Β  Αλμπαθέτε στην Ισπανία και την Bengaluru FC της Ινδίας. Συνολικά στην καριέρα του έχει 239 παιχνίδια,  37 γκολ και 27 ασίστ.

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO