Connect with us

Γιούχτας

Μπορούσε το αποτέλεσμα στην Ρόδο ο Γιούχτας

Παρότι παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Ρόδο, ο Γιούχτας δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Διαγόρα.

 

Ο Γιούχτας ηττήθηκε με 2-0 από τον Διαγόρα στην Ρόδο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2, παρότι πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Η ομάδα του Νίκου Σουργιά βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας βρίσκεται πλέον στην 2η θέση μαζί με τα Χανιά, με 22 βαθμούς.

Ο Γιούχτας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, καθώς ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Ο Κωστανάσιος απείλησε στο 12’ με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 19’ ο Γιούχτας είχε διπλή ευκαιρία με Νοικοκυράκη και Μπρους να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Αυγερινό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Αρχανών μπήκε εκ νέου με όρεξη και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία ξανά με τον Νοικοκυράκη, ο οποίος έκανε ένα καλό σουτ και ο Αυγερινός του είπε «όχι». Η ομάδα της Ρόδου απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 58’, με το σουτ του Πάρντο να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πρινιωτάκη.

Στο 74’ ήρθε η φάση που σε μεγάλο βαθμό έκρινε την αναμέτρηση. Παρότι ο Γιούχτας πατούσε πολύ καλά στο παιχνίδι, ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπρους στον Λούκιτς, με τον Μανιά να είναι εύστοχος και να κάνει το 1-0.  Στο 80’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Λούκιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και τελικά κατέληξε στα δίχτυα ξεγελώντας τον Πρινιωτάκη.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Γιούχτα να γνωρίζει την ήττα με 2-0.

Διαγόρας Ρόδου – Γιούχτας 2-0

Super League 2: 12η αγωνιστική – Νότιος όμιλος
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας»
Σκόρερ: 75’ πεν. Μανιάς, 80’ Λούκιτς
Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πριόνας-Ιωάννου (Εύβοιας)
Οι συνθέσεις:

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Κόλα, Liporace, Φαζός, Αλεξόπουλος, Κωστανάσιος, Bruce, Ροβίθης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος, Μανωλάκης, Δημητρίου, Ignjatovic, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Adeshina, Pardo, Μανιάς

Γιούχτας

Επίσημο το αντίο στον Κώστα Ανυφαντάκη: Ευχαριστούμε για την επαγγελματισμό σου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Το αντίο στον Γιώργο Τουτζάρη: Εις το επανιδείν…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO