Connect with us

ΟΦΗ

Άξιζε κάτι καλύτερο στην Θεσσαλονίκη

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε βελτιωμένος στην Θεσσαλονίκη στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ, αλλά μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί τα καλά διαστήματα στον αγώνα, ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη.

 

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του στο ντεμπούτο του Πέπε Μελ κόντρα στο Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί και έτσι ηττήθηκε με 1-0.

Ο Πέπε Μελ, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΟΦΗ, παρέταξε την ομάδα με πολύ επιθετικούς προσανατολισμούς και σε σχηματισμό 4-3-, προσπαθώντας να γίνει απειλητικός κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Ο Όμιλος μπήκε καλύτερα, έναντι του Άρη, στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, έφτανε εύκολα στην περιοχή του Άρη δίχως ωστόσο να μπορεί να γίνει απειλητικός. O Άρης προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα ενώ ο ΟΦΗ ήταν πιο απειλητικός, με τον Λάρσον να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά η μπάλα να μην φτάνει στο Ντίκο ενώ ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε για πρώτη φορά στο 14′ με το σουτ του Σουλεϊμάνοφ να φεύγει άουτ ενώ το ίδιο λεπτό η κεφαλιά του Τοράλ είχε την ίδια κατάληξη.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 24′ με τον Μορόν να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν ενώ στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο και τελικά στο 39′ ήρθε το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, όταν ο Λαμπρόπουλος δεν κατάφερε να σταματήσει – σε μια εύκολη φάση – τον Νταρίντα που από κοντά άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βελτίωσε ακόμα περισσότερο την εικόνα του, παρότι έπαιζε με ρίσκα από νωρίς με αποτέλεσμα ο Άρης να βρισκει κενούς χώρους και να επιτίθεται στην αντεπίθεση ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός προς την περιοχή του Κουέστα.

Ο Μελ προχώρησε σε αλλαγές προσώπων, περνώντας στο παιχνίδι Μπάκιτς, Φελίπε ενώ οι Ντίκο και Αμπάντα σε δύο περιπτώσεις ενώ ήταν μόναχοι πήραν λάθος αποφάσεις με αποτέλεσμα να χαθούν οι ευκαιρίες. Ο Άρης απειλούσε μόνο σε ανοικτό γήπεδο και ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 77′ έγινε μια φάση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ο Αμπάντα έβγαλε την σέντρα, προλαβαίνοντας πριν βγει ολόκληρη η μπάλα, στην συνέχεια σκόραρε ο Ντίκο αλλά δεν μπορούσε να παρέμβει το VAR παρότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Η ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, φεύγοντας με άδεια χέρια από την Θεσσαλονίκη.

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Super League 1: 14η αγωνιστική
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Σκόρερ: 39’ Νταρίντα
Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Σαμοΐλης, Κωνσταντίνου
4ος: Βάτσιος
VAR: Πολυχρόνης, Απτόσογλου
Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Koυέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρντο (Βερστράτ 62′), Ζουλ (Σαβέριο 82′), Μενέντες (Κάρλσον 83′), Σουλεϊμάνοφ (Τζούρασεκ 82′), Μορόν (Σαμόρα 89′).

OΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (Γκλάζερ 79′), Τοράλ (Ριέρα 74′), Νέϊρα (Λουίζ Φελίπε 65′), Μοσκέρα (Μπάκιτς 65′), Αμπάντα, Ντίκο.

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επίσημα στην Μουμπάι Σίτι ο Τζον Τοράλ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Κλείνει στην Καλαμάτα ο Φροίξος Γρίβας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO