Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Άνετη επικράτηση στα Νεροκούρου για τον Ήφαιστο

Στο κυνήγι της πρώτης θέσης παραμένει ο Ήφαιστος ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο της Ε.Θ.Κ. επικρατώντας με 3-0 και βρίσκεται σταθερά σε απόσταση αναπνοής από την Άμιλλα.

 

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, την 7η μετά από 10 αγωνιστικές πανηγύρισε με 3-0 ο Ήφαιστος ο οποίος φιλοξένησε την Ε.Θ.Κ. η οποία όμως δεν μπόρεσε να ανατισταθεί στην εμπεριία αλλά και την ανωτερότητα του αντιπάλου της.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ όταν ο Γαρυφαλής με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Κουτσοκολάκη ο οποίος δημιούργησε τον χώρο και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 71′ ο Κουτσοκολάκης ανταπέδωσε την ασίστ όταν με σέντρα βρήκε τον Γαρυφαλή ο οποίος με ένα βολ-πλανέ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 2-0 διώχνοντας παράλληλα και το άγχος.

Στο 85’ ο Μπόκολος που είχε περάσει αλλαγή δυο λεπτά νωρίτερα εκμεταλλεύτηκε την απομάκρυνση του τερματοφύλακα της ΕΘΚ μετά απο σουτ του Λουπασάκη και στην ανυπεράσπιστη εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ήφαιστος – Ε.Θ.Κ.  3-0 

Β’ΕΠΣΧ: 10η αγωνιστική
Γήπεδο: Νεροκούρου
Σκόρερ: 3’ Κουτσοκολάκης, 71′ Γαρυφαλής, 85′ Μπόκολος
Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Καγιαμπάκης
Αποβολές:

Ήφαιστος  (Γιάννης Χαζηράκης): Μελισσινός, Μαθιουδάκης, Νταουντάκης, Λαλαϊτης (83’ Περάκης) , Καφούσης, Σπανουδάκης (70’ Καβρουδάκης) , Κουτοσκολάκης, Σελενίτσα, Λαβράνος Αντ.(57’ Σχοινάς), Γαρυφαλής (83’ Μποκολος), Ποντίκας (70’ Λουπασάκης)

Ε.Θ.Κ. (Μάκης Γιαννόπουλος): Γεωργιάδης, Κάτσης, Πολιτάκης, Κοκολογιαννάκης (75′ Καστανιώτης), Τζανακάκης, Χναράκης, Χριστοδουλάκης (83′ Τζατζιμάκης), Λεδάκης, Βαλάρης, Λιονάκης (70′ Κουκάκης), Παπαναγιώτου

 

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO