Connect with us

ΟΦΗ

Λαμπρόπουλος: Υπάρχει ενθουσιασμός με το νέο προπονητή | video

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube για το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη

 

Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, ο αμυντικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, στην απουσία κόσμου από τις κερκίδες, αλλά και στην έλευση του Πέπε Μελ, λέγοντας ότι υπάρχει ενθουσιασμός μετά την άφιξή του. Παράλληλα, ο Λαμπρόπουλος είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Βάλντας Νταμπράουσκας και μίλησε για τις ημέρες που οι παίκτες δούλεψαν με τον Πέδρο Καραβέλα.

Όσα είπε ο παίκτης του ΟΦΗ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους των παιδιών τον κύριο Νταμπράουσκας γιατί μας βοήθησε πολύ. Σίγουρα κάποια αρνητικά αποτελέσματα έφεραν αυτή την εξέλιξη στην ομάδα. Δουλέψαμε τώρα με τον Πέδρο αρκετά αυτή την εβδομάδα, και η φιλοσοφία του είναι αρκετά κοντά σε εκείνη του νέου προπονητή. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα γιατί έχουμε έναν καινούριο προπονητή με αρκετές παραστάσεις και εμπειρία. Οδηγός μας είναι το ματς του πρώτου γύρου που καταφέραμε να κερδίσουμε τον Άρη.

Παίζουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Το κακό είναι ότι πάλι θα είμαστε χωρίς οπαδούς, κάτι το οποίο κι εμάς μας επηρεάζει παρότι παίζουμε εκτός έδρας. Είναι ωραίο να παίζεις με κόσμο και ειδικά σε αυτές τις έδρες. Μακάρι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τα τελευταία παιχνίδια. Στο Κύπελλο βγάλαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Κηφισιά. Είναι ένα καλό ματς για να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια».

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επίσημα στην Μουμπάι Σίτι ο Τζον Τοράλ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Κλείνει στην Καλαμάτα ο Φροίξος Γρίβας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO