Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Τρίποντο με ανατροπή για την Άμιλλα στο Ναύσταθμο

Η Άμιλλα επικράτησε με 2-1 της Ασπίδας με ανατροπή και έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

Στο ένα από τα δύο σημερινά παιχνίδια της Β ΕΠΣ Χανίων, η Άμιλλα επικράτησε με 2-1 της Ασπίδας στο Ναύσταθμο για την 9η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα και στη συνέχεια να το κρατήσουν για να πάρουν το τρίποντο.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, ο Ε. Ντίμοφ κέρδισε πέναλτι για την Ασπίδα. Ο Κυριτσιμπασάκης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν ήταν άστοχος, κάνοντας το 1-0. Η Άμιλλα απάντησε στην ομάδα του Δημήτρη Φούρλα με το ίδιο… νόμισμα, αφού στο 11’ ο Ντόκο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, κάνοντας το 1-1.

Στο 44ο λεπτό ο Ντόκο από σκόρερ έγινε… δημιουργός και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μπεριάδη που διαμόρφωσε το 1-2 υπέρ της Άμιλλας και ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Ασπίδα – Άμιλλα 1-2

Β’ ΕΠΣΧ: 9η αγωνιστική
Γήπεδο: Ναυστάθμος
Διαιτητής: Ψιλιτέλης
Βοηθοί: Παναγόπουλος – Κελαϊδής
Σκόρερ: 2′ πεν.Κυριτσιμπασάκης / πεν.Ντόκο, 44′ Μπεριάδης
Οι συνθέσεις:

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Βουλγαράκης, Κοζάκης, Ντίμοφ Λ., Πίλικας, Σωκράτους, Κυριτσιμπασάκης, Σισώης, Αποστολάκης, Περογαμβράκης Κ., Λυμπεράκης, Ντίμοφ Ε.

Άμιλλα (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Μπεριάδης, Ποντικάκης, Κτιστάκης, Ψαρουδάκης Κ. (46’ Μυλωνάκης), Βασιλείου (87’ Αμαξόπουλος), Ψαρουδάκης Ε., Φυντικάκης (75’ Παρασκευόπουλος), Νικάκης, Ντόκο (90+3 Κακαουνάκης), Ασκιτίδης

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO