Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Διακάκης: “Βγάλαμε την καρδιά του πρωταθλητή”

Διακάκης

Ικανοποίηση στην Αγία Μαρίνα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Γρανίτη καθώς ο Τάκης Διακάκης όπως ανέφερε είδε τους παίκτες του να εμφανίζουν την περσινή “καρδιά του πρωταθλητή”

 

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Γρανίτης με 1-0 απέναντι στον Γρανίτη με τους παίκτες της Αγίας Μαρίνας να μένουν “ζωντανοί” στην διεκδίκηση του τίτλου καθώς μια ήττα θα ήταν καταστροφική σύμφωνα και με τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Διακάκη ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcaster αναφέρθηκε και στην κόκκινη του Βασιλάκη αλλά και στην ποιότητα που έχει η ομάδα του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Γρανίτη Τάκη Διακάκη

“Ξεκινώντας θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕ Κυδωνίας.

Η ομάδα μου σήμερα έβγαλε ξανά την περσινή καρδιά πρωταθλητή παίζοντας πολύ ψυχωμένα και ξεπερνώντας το άγχος μιας ήττας που θα ήταν καταστροφική για μας αφού θα άνοιγε η ψαλίδα στους 9 βαθμούς. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού πήγε πολύ στην δύναμη και τις προσωπικες μονομαχίες κάτι που συχνά χαρακτηρίζει τους αγώνες ντέρμπι.

Καταφέραμε σε μια από τις πολλές στατικές φάσεις που κερδίσαμε να σκοράρουμε και αυτό το πετύχαμε, απέναντι σε μια άμυνα που σε αυτό το κομμάτι είναι ιδιαίτερα δυνατή. Για μας ήταν σοβαρό πλήγμα η δίκαια κόκκινη που πήρε ο Βασιλάκης γιατί θεωρώ ότι στα τελευταία 20 λεπτά θα είχαμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ αφού θα βρίσκαμε χώρους στην πλάτη του αντιπάλου που θα ανοιγόταν για να ισοφαρίσει.

Αντί γι αυτό αναγκάστηκαμε να παίξουμε εμείς πολύ κλειστά ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Το σημερινό ματς θεωρώ ότι κρίθηκε καθαρά στην διαφορά ποιότητας και βάθους που έχουμε στο ροστερ μας αφού τα παιδιά που μπήκαν αλλαγές έδωσαν αυτά που έπρεπε ώστε να φτάσουμε στη νίκη έστω και με δέκα παίχτες.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Γιώργο το Ριτζακη και την ομάδα του.”

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO