Connect with us

Χανιά

Αποθέωση των παικτών του από τον Γιάννη Ταουσιάνη! | video

Ταουσιάνη

Μέλι έσταζε ο τεχνικός των Χανίων για την αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με το Αιγάλεω (2-0).

 

“Θα ξεκινήσω με αναφορά στους παίκτες μας γιατί δεν μπορούμε να μην εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, σε κάθε αγωνιστική μας κάνει να μην χορταίνουμε, να χαιρόμαστε με αυτό που βλέπουμε από τα παιδιά. Το τι σχέσεις έχουν μεταξύ τους, τη νοοτροπία που έχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δυνατό στοιχείο όταν θες να υλοποιήσεις υψηλούς στόχους” ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Ταουσιάνη που συνέχισε λέγοντας ότι: “Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που σε 9 αγωνιστικές, διατηρούν μια σταθερή αγωνιστική απόδοση και είναι κάτι που μας χαροποιεί και που μας ικανοποιεί και το ζητούμενο είναι να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας”.

Όσον αφορά την διάρκεια που έχουν δείξει τα Χανιά στο πρωτάθλημα ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε πως: “Πετύχαμε άλλη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλό και έμπειρο ρόστερ παρ’ όλα αυτά ήταν καθαρή και δίκαιη νίκη όπου στα πρώτα 35 λεπτά ήμασταν καταιγιστικοί που δυστυχώς δεν μεταφράστηκε σε σκορ και μας έλειψε μόνο η ηρεμία στην τελική ενέργεια, ίσως από την διάθεση που είχαν. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε την ηρεμία και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Δεν αλλάζει η τακτική μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν μας επηρεάζει κανένα αποτέλεσμα αλλά και γιατί έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα”.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO