Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Μεγάλη ικανοποίηση, σημαντική νίκη | video

Στην αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την υποστήριξη του.

 

Τα Χανιά συνεχίζουν ακάθεκτα στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε παρά να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε: “Υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας ανάγκασε να καταναλώσουμε μεγάλη ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά είδαμε μια αποφασισμένη ομάδα με πολύ ψηλή αγωνιστικότητα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο πετύχαμε λοιπόν μια καθαρή νίκη. Εκτός από τα δύο γκολ δημιουργήσαμε πολλές τελικές και δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά. Αυτό το γκρουπ μας δίνει πολύ ωραία συναισθήματα, βλέπω παίκτες συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ευχαριστώ τον κόσμο, τον θέλουμε κοντά μας και είναι στην δική μας ευθύνη είναι να φεύγουν χαρούμενοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω για ένα σύνθημα προς το πρόσωπο μου και θέλω να τους παροτρύνω να πουν συνθήματα την επόμενη φορά για τους ποδοσφαιριστές μας γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε”

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO