Connect with us

Χανιά

Οι “κολόνες” του Ταουσιάνη – Ποιοι παίκτες δεν έχουν χάσει λεπτό στο πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League 2 με τα Χανιά να φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τρεις παίκτες δεν έχουν χάσει λεπτό.

 

 

Μια εξαιρετική εκκίνηση έχουν κάνει τα Χανιά και μετά απο χρόνια βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με το πέρας της 6ης αγωνιστικής. Σε αυτή την προσπάθεια το τεχνικό επιτελείο των Χανίων έχει στηριχθεί σε έναν κορμό 7-8 παικτών όμως τρεις απο αυτούς δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό.

Ο λόγος για τον Μανώλη Καλογεράκη ο οποίος πρόσθεσε μια ακόμα καλή εμφάνιση και σε αρκετές περιπτώσεις στο ματς με την Athens Kallithea κράτησε το “μηδέν” στην εστία του.

“Βράχος” στην άμυνα των Χανίων και με σημαντική συμβολή και στο σκοράρισμα ο Κυριάκος Μαζουλουξής ο οποίος και αυτός είναι αναντικατάστος.

Ο 3ος της παρέας είναι το Καλούδης Λεμονής ο οποίος καταπίνει χιλιόμετρα έχει βρει και αυτός δίχτυα την φετινή χρονιά και αποετλεί ένα πολύτιμο γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Γιάννη Ταουσιάνη.

Στην παρέα θα μπορούσε να είναι και ο Γιώργος Μάναλης ο οποίος ακολουθεί σε λεπτά συμμετοχής έχοντας όμως γίνει αλλαγή στα περισσότερα ματς.

Μπάτζιος, Μανουσάκης, Νίκολιτς και Τσέλιος ακολουθούν σε χρόνο συμμετοχής και δικαιολογημένα θα τους χαρακτηρίζαμε ως τις κολόνες του φετινού οικοδομήματος του Γιάννη Ταουσιάνη.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO