Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ουκρανία-Ελλάδα: Η Εθνική της Σαρρή για τη νίκη και τη… μισή παραμονή στο Ηράκλειο

Η Εθνική ομάδα Γυναικών φιλοξενείται τυπικά από την Ουκρανία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου και αναζητά τη νίκη που θα τη φέρει μια ανάσα από την παραμονή στη 2η κατηγορία του Nations League.

 

Ενα σημαντικό βήμα για παραμονή στη 2η κατηγορία του Nations League θα επιδιώξει απόψε στο Γεντί Κουλέ η Εθνική ομάδα Γυναικών η οποία ως τυπικά φιλοξενούμενη θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία για την 4η αγωνιστική (17:00) του 3ου ομίλου.

Η Εθνική με την Βεατρίκη Σαρρή βασικό στέλεχος, με νίκη αποφεύγει και μαθηματικά την 4η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Γ’ Κατηγορία, ενώ παράλληλα θα αναπτερώσει τις ελπίδες της  για τη 2η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Με ισοπαλία, η Ελλάδα θα έχει και πάλι το πάνω χέρι για την 3η θέση, με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους τους να δημιουργούν έναν όμιλο, ο οποίος βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής θα κρίνει τις 3 από τις 4 χώρες που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Αυτός είναι ο δεύτερος μεταξύ των δυο ομάδων αγώνας τις τελευταίες μέρες καθώς είχαν συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο και την Παρασκευή 27/10, με την Ελλάδα να καταφέρνει να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή. Η Καλινίνα στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Ουκρανία, αλλά η «γαλανόλευκη» ισοφάρισε με την Μάρκου στο 36’ και η Σπυριδωνίδου στο 72ο λεπτό υπέγραψε την ανατροπή για την παρθενική νίκη της Εθνικής.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου στη Β’ κατηγορία:

1.Πολωνία 9 (7-3)
2. Σερβία 6 (7-3)
3. Ελλάδα 3 (3-8)
4.Ουκρανία 0 (3-6)

Η 4η αγωνιστική (31/10):
Ουκρανία-Ελλάδα (17:00)
Σερβία-Πολωνία (20:00)
Η 5η αγωνιστική (01/12):
Ουκρανία-Πολωνία
Ελλάδα-Σερβία
Η 6η αγωνιστική (05/12):
Πολωνία-Ελλάδα
Σερβία-Ουκρανία

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO