Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Πρώτα πανηγύρια στη σεζόν η Ασπίδα με ανατροπή

Η ομάδα του Ναυστάθμου νίκησε 4-2 τον Κουμπέ στα Νεροκούρου και πέτυχε την πρώτη της εφετινή νίκη στη Β’ κατηγορία

 

Αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, η Ασπίδα με περισσότερες δυνάμεις στο τέλος κατάφερε να γυρίσει το ματς και πάρει τη νίκη απέναντι στον Κουμπέ με σκορ 4-2 για την 4η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΧ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη χρονιά για την ομάδα του Ναυστάθμου που μέχρι σήμερα είχε δυο ήττες και μια ισοπαλία. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι στη κατηγορία παραμένουν χωρίς θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Μανωλεδάκη στο 29′, αλλά η Ασπίδα είχε έτοιμη απάντηση 5 λεπτά αργότερα με τον Σπουργίτη. Ο Κουμπές όμως πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Μανωλεδάκη ο οποίος αυτή τη φορά ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 2-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Η Ασπίδα έφτασε ξανά στην ισοφάριση στο 61′ με τον Ε.Ντίμοφ. Λίγο αργότερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπάμπη Κυπραίου που είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή. Η Ασπίδα εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και στο 80′ πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με τον Πήλικα, ενώ στο 86′ σφράγισε το διπλό με τον εξαιρετικό γκολ του Κυριτσιμπασάκη έπειτα από ατομική προσπάθεια.

Κουμπές-Ασπίδα 2-4

Β’ ΕΠΣΧ: 4η αγωνιστική
Γήπεδο:  Νεροκούρου
Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Μπαταγκιώνη, Λεκάκης
Σκόρερ:  29′, 44′ πεν. Μανωλεδάκης / 34′ Σπουργίτης, 61′ Ντίμοφ Ε., 80′ Πήλικας, 86′ Κυριτσιμπασάκης
Αποβολή: 65′ Κυπραίος

Κουμπές (Παναγιώτης Παλαθούρας): Λιουδάκης, Μπολανάκης, Δρακονταείδης, Σκυβαλάκης (86′ Τσουρής), Κοντός, Ροκάκης Κ.,  Στυλιανάκης (61′ Κυπραίος), Σαρτζετάκης, Μανωλεδάκης (82′ Καρατζής), Καρπουζάς (46′ Ματαράγκας), Καλπαζίδης

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Τακμάκης, Κοζάκης, Ντιμόφ Λ.,  Περογαμβράκης, Φακής, Σπουργίτης, Παλαθούρας, Πήλικας, Ντιμόφ Ε. (68′ Κυμινουλάκης), Λυμπεράκης (86′ Τσαούσης), Κυριτσιμπασάκης

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO