Connect with us

ΟΦΗ

“Κόκκινο” στην μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League ΟΦΗ-Ολυμπιακός η οποία θα έχει σέντρα τη Δευτέρα στις 21:30 μετά από απόφαση τόσο της αστυνομίας όσο και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

 

 

Όπως αναμενόταν μετά και τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου Υπουργείο και αστυνομιά άναψαν “κόκκινο” στην μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού στο “Θ. Βαρδινογιάννης” τη Δευτέρα το βράδυ στις 9:30. Από την αρχή και η ομάδα του Ηρακλείου ήταν αρνητική στο να δώσει εισιτήρια και τα όποια σενάρια ήθελαν κόσμο των “ερυθρολέυκων” στην Κρήτη σταμάτησαν με την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε:

“την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επίσημα στην Μουμπάι Σίτι ο Τζον Τοράλ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Κλείνει στην Καλαμάτα ο Φροίξος Γρίβας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO