Connect with us

Χανιά

Μανώλης Καλογεράκης: Η εμφάνιση στην Καλαμάτα δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας | video

Ο Μανώλης Καλογεράκης απέδειξε -και- στην Καλαμάτα γιατί είναι ο «φύλακας άγγελος» των Χανίων, δίνοντας την δική του απάντηση στους επικριτές, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, χρειάζεται δυνατές μονάδες και καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Και όταν λέμε σε όλες, το εννοούμε, αφού ακόμα και οι αφανείς ήρωες, οι τερματοφύλακες, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ανάμεσα στο ρόστερ.

Ο Μανώλης Καλογεράκης είναι ένας από αυτούς. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό που έγινε χθες (22/10) στην Καλαμάτα με τα Χανιά να παίρνουν μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη, ο Χανιώτης γκολκίπερ έδειξε ότι αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τον Γιάννη Ταουσιάνη που μπορεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας με μεγάλη επιτυχία.

Ο Καλογεράκης έδωσε την δική του απάντηση στους επικριτές του μετά τις ήττες από τον ΟΦΗ και τον Διαγόρα, κάνοντας το 3/4 σε clean sheets στο φετινό πρωτάθλημα. Με την σταθερή του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια, ο τερματοφύλακας των Χανίων όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι οι καλές εμφανίσεις δεν είναι ποτέ η εξαίρεση, αλλά πάντα ο κανόνας.

Ενδεικτικά, η εντυπωσιακή απόκρουση του Καλογεράκη στην εκτέλεση φάουλ του Τάτου:

Με τον Μανώλη Καλογεράκη κάτω από τα δοκάρια τα Χανιά έχουν φέρει τις πρόσφατες επιτυχίες τους και πλέον, οι άσχημες κριτικές πρέπει να σταματήσουν και να υπάρξει μόνο εμπιστοσύνη από τον κόσμο, όπως ακριβώς υπάρχει από το τεχνικό τιμ της ομάδας στο πρόσωπό του.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO