Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Η αποφασιστικότητα και το πάθος, μας οδήγησαν στη νίκη | video

Ο τεχνικός των Χανίων παραδέχθηκε ότι τα Χανιά δεν ήταν καλύτερα της Καλαμάτας, αλλά τόνισε πως ήταν αποφασισμένα για το διπλό

 

Ρεαλιστής και κρατώντας χαμηλά τον πήχη, ο Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε το σπουδαίο διπλό των Χανίων επί της Καλαμάτας (0-2) σημειώνοντας πως “Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές, η αποφασιστικότητα και το πάθος για να πετύχεις μια νίκη, είναι στοιχεία που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια επιτυχία”.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι τα Χανιά δεν ήταν καλύτερα της Καλαμάτας, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του, την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Χανίων: 

“Το παιχνίδι αν και ήταν ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ποιοτικό. Αναλώθηκε σε τακτικούς προσανατολισμούς και για να είμαστε ειλικρινείς αυτό το γήπεδο δεν βοηθά ώστε να βγάλουν αρετές ομάδες σαν την Καλαμάτα και τη δική μας. Αλλά για να είμαι κι ακόμα πιο ειλικρινής, η ομάδα μου σε αυτούς τους επτά μήνες που είμαι στην τεχνική ηγεσία έκανε ίσως επιθετικά το χειρότερο παιχνίδι της. Τη νίκη, που είναι σαφώς μια σπουδαία επιτυχία, την πήραμε εμείς σήμερα όχι επειδή είμασταν καλύτεροι του αντιπάλου, αλλά επειδή είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που έχει η Καλαμάτα ως ομάδα. Αμυντικά λειτουργήσαμε πολύ καλά, ενώ στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές, η αποφασιστικότητα και το πάθος για να πετύχεις μια νίκη, είναι στοιχεία που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια επιτυχία όπως έγινε σήμερα. Κρατάμε το συναίσθημα της νίκης που όπως και να το κάνουμε είναι ευχάριστο και συνεχίζουμε στην καθημερινότητά μας”. 

 

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO