Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ενίσχυση μέσω Ηρακλείου και Σφακίων για τον Μινώταυρο

Την απόκτηση του Νίκου Ζηδιανάκη και του Μανώλη Μπούχλη ανακοίνωσε ο Μινώταυρος.

 

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Μινώταυρος, με τον έναν να προέρχεται από το Ηράκλειο και τον άλλο από τα Σφακιά. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Μουρνιών συμφώνησε με τον 18χρονο Νίκο Ζηδιανάκη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Λίντο της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ παράλληλα απέκτησε και τον 25χρονο Μανώλη Μπούχλη που αγωνιζόταν στα Σφακιά και έχει αγωνιστεί στον Μινώταυρο και στο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στον Μινώταυρο Ζηδιανάκης και Μπούχλης!

Ο ΑΟ Μινώταυρος ανακοινώνει την απόκτηση των Νίκου Ζηδιανάκη και Μανώλη Μπούχλη. Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στα “πράσινα” της ομάδας μας και τους ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Τίθενται άμεσα και οι δύο στη διάθεση του προπονητή μας, Βασίλη Κούτα.

Ο Ζηδιανάκης είναι 18 ετών (22/4/2005) και έρχεται για πρώτη φορά στα γήπεδα του τοπικού των Χανίων, με την ομάδα που αγωνιζόταν να είναι το Λίντο στο Ηράκλειο ενώ πιο πριν αγωνιζόταν στη Δόξα Μασταμπά. Η θέση που αγωνίζεται, είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Ο Μπούχλης, στα 25 του χρόνια (γενν. το 1998) ήταν ποδοσφαιριστής των Σφακίων, έχοντας παίξει στον Μινώταυρο και στο παρελθόν, αφού είχε περάσει από την ομάδα μας το 2018. Ακόμη, έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά και Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

Α' ΕΠΣΧ

«Χορεύει» με Μπούχλη και Κουράκη ο Νέος Κισσαμικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε δώδεκα ανανεώσεις οι Απόλλωνας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO