Connect with us

Άλλα Σπορ

Χωρίς πιστοποιητικό πυροπροστασίας το κλειστό του ΕΑΚ Χανίων! – Κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια

Οπως συμβαίνει στα περισσότερα κλειστά (και όχι μόνο) το γυμναστήριο του ΕΑΚ Χανίων δεν έχει άδεια

 

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξάγονται όλοι οι αγώνες στο κλειστό του ΕΑΚ Χανίων, καθώς το γήπεδο δεν διαθέτει πιστοποιητικό πυροπροστασίας.  Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα κλειστά (και όχι μόνο) γήπεδα της χώρας και το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμα, με συνέπεια να μην επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.

Την απόφαση σε κάθε παιχνίδι θα λαμβάνει ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος φυσικά δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει τον κανονισμό.

Σαφώς πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη καθώς έτσι φίλαθλοι και γονείς των αθλητών δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Κι όλα αυτά διότι το ΕΑΚ Χανίων και κατ’ επέκταση η ΓΓΑ στην οποία ανήκει το Εθνικό Στάδιο Χανίων, δεν έχει μεριμνήσει τόσο καιρό να αποκαταστήσει αυτή την σοβαρή έλλειψη.

Να σημειωθεί για μια ακόμα φορά, ότι αυτό το διάστημα το ΕΑΚ Χανίων δεν έχει διοίκηση, καθώς το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει ορίσει ακόμα διοικούσα επιτροπή αν και η θητεία της προηγούμενης έχει λήξει από τον περασμένο Αύγουστο!

 

 

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ξιφασκία

Πολύ καλή παρουσία οι Χανιώτες ξιφομάχοι στα “μικρά” Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO