Connect with us

Χανιά

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ κόντρα στα Χανιά ανήκει… στους “μπλε”

Χαρακτηρίστηκε ως η μάχη της Κρήτης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Κρητικό ντέρμπι στο διαδίκτυο και σίγουρα, τα ματς Χανιά – ΟΦΗ έχουν τις δικές τους ιστορίες. Μια από αυτές, στην σύγχρονη πλέον εκδοχή της ομάδας των Χανίων, την έχει ένα από τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου ο Δημήτρης Μάνος.

 

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου Χανιά και ΟΦΗ έχουν “ραντεβού” στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά με τον ΟΦΗ να προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και τα Χανιά από ένα 4 στα 4 στα πρώτα επίσημα ματς.

Ματς το οποίο ο Δημήτρης Μάνος ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων με 5 γκολ θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα όχι όμως ως ο παίκτης του ΟΦΗ με τα περισσότερα γκολ κατά των Χανίων, αλλά ως ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου του Γιάννη Ταουσιάνη.

Τελευταία φορά οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στα Περιβόλια στις 21 Απριλίου για την 27η αγωνιστική της τότε Football League όταν η ομάδα του Ηρακλείου αγωνιζόταν να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια τότε ο Δημήτρης Μάνος έβγαλε την ασίστ στον Ντίνα για να ανοίξει το σκορ και στην συνέχεια να έρθει στις καθυστερήσεις η ισοφάριση από τον Ξύδα.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο ο Δημήτρης Μάνος είχε σκοράρει δις πριν το ρολόι δείξει το 10΄ένω στο φινάλε έκανε το χατ τρικ. Ένα χρόνο νωρίτερα ο ΟΦΗ έπαιρνε και πάλι τη νίκη με 2-0 στο Ηράκλειο με τον Μάνο να σκοράρει και τα δυο τέρματα του ΟΦΗ.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως και την χρονιά αυτή, στο εντός έδρας ματς στα Χανιά, σκόραρε και πάλι παίκτης ο οποίος φέτος ανήκει στους  “μπλε” και δεν είναι άλλος από τον Πατρίκ Βουό.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO