Connect with us

Επισκοπή

Μίχος: Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα

Επισκοπή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Επισκοπής για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος η νίκη έτσι ώστε να αφήσουν πίσω οι παίκτες την ήττα από τον Εθνικό.

 

 

Για το αυριανό ματς (Τετάρτη, 4/10/) με τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Επισκοπής  Τριαντάφυλλος Μίχος. Πιο συγκεκριμένα στάθηκε στα σημεία «κλειδιά» που θα χαρίσουν την 2η νίκη της Επισκοπής στο πρωτάθλημα και θα της επιτρέψουν να διατηρήσει και το εντός έδρας αήττητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Το ίδιο θα έλεγα με όποιον αντίπαλο κι αν παίζαμε. Αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος όλων όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα της Επισκοπής. Θεωρώ ότι είμαστε καλοί για να τον επιτύχουμε, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει για 90 και πλέον λεπτά.
Το ματς με τον Εθνικό το έχουμε αφήσει πίσω μας. Έτσι κι αλλιώς, δεν βοηθάει να κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει όμως να μην επαναλάβουμε τα όποια λάθη κάναμε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και προσπαθούμε καθημερινά με τον προπονητή και τα υπόλοιπα παιδιά.
Έχουμε τους παίκτες και την ομάδα να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα, όποιες κι αν είναι αυτές.”

Τριαντάφυλλος Μίχος

Όσο αφορά την δική του καθημερινότητα καθώς είναι νέο μέλος στην ομάδα ανέφερε: 

“Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και καλύτερα. Αυτό συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα. Βιώνουμε όμως την κάθε στιγμή και νομίζω ότι όλα θα είναι ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Δεν θα ήθελα όμως να μιλήσω για τον εαυτό μου.
Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και πολύ σύντομα να βρισκόμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη.”

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κάτοικος Ρεθύμνου ο Βασίλης Κατσιγιαννόπουλος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO