Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Θέλουμε να μας γίνει συνήθεια η νίκη | video

Ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Τηλυκράτη με 3-0, αλλά και για το γεγονός ότι παρά το ότι τα Χανιά δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο – “Θέλουμε να γίνουν συνήθεια οι νίκες” είπε χαρακτηριστικά.

 

Τα Χανιά επικράτησαν με 3-0 του Τηλυκράτη και έτσι συνεχίζουν “απόλυτα” στο πρωτάθλημα της Super League 2 και ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως το να κερδίζει η ομάδα, είναι μια συνήθεια που θέλουν να έχουν φέτος οι “μπλε”.

Επιπλέον, σημείωσε πως αν και η ομάδα του δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε το τρίποντο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στο πότε θα είναι έτοιμος ο Μάνος να μπει στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη:

Για τη νίκη επί του Τηλυκράτη:

Σαφώς είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την συνέπεια που δείχνουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι μια συνήθεια που θέλουμε να έχουμε αυτή τη χρονιά και είναι σημαντικό, από την άλλη είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν μακριά από τα στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα, όσον αφορά την παρουσία μας στο γήπεδο. Αναφέρομαι στην ταχύτητα του παιχνιδιού, την ένταση. ήταν ξεκάθαρο ότι μας έλλειπε φρεσκάδα, κάτι για το οποίο υπάρχουν εξηγήσεις. Περάσαμε μια εβδομάδα πολύ έντονη, όσον αφορά την ενέργεια μας, με απαιτητικά παιχνίδια. Έχουμε αυτή την εβδομάδα να ξεκουραστούμε και δώσουμε κάποιες ανάσες.

Όμως είναι πολύ σημαντικό, ότι παρά το ότι δεν πιάνουμε τα στάνταρ απόδοσης μας, μπορούμε και παίρνουμε νίκες. Από αύριο, οργανώνουμε την κάθε μας μέρα, ούτως ώστε το τέλος να παίρνουμε αυτό που θέλουμε από το γήπεδο.

Για τα ματς που ακολουθούν και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο:

Στα πλαίσια της διάκρισης μας, εντάσσονται όλα τα παιχνίδια και όλοι οι θεσμοί. Έχουμε απέναντι μας την επόμενη Δευτέρα έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια ανώτερη ομάδα από εμάς, σε όλα τα επίπεδα. Η προσέγγιση για μας δεν αλλάζει, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο όσον αφορά την απόδοση μας. Μέλημα μας είναι η εφαρμογή του τρόπου παιχνιδιού μας, με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε. 

Για την κατάσταση του Δημήτρη Μάνου:

Για τον Μάνο γνωρίζαμε εξ αρχής ότι λόγω φυσικής κατάστασης θέλει χρόνο. Υπολογίζουμε ότι θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO