Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Αγιασμός σήμερα στην Αγία Μαρίνα | pics

Τον αγιασμό τέλεσε ο π.Γεώργιος Περάκης ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα, όπως και τερματοφύλακας!

 

Αν και η ποδοσφαιρική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στον Γρανίτη ο καθιερωμένος αγιασμός. Την λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας, π.Γεώργιος Περάκης ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του Γρανίτη, ενώ στα νιάτα του είχε υπάρξει και τερματοφύλακας!

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης προεξέχοντος του προέδρου Παύλου Τρουλάκη, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου υγεία και επιτυχίες.

Δείτε εικόνες από τον αγιασμό:

Η ενημέρωση του Γρανίτη:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το απόγευμα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ο αγιασμός του Α.Π.Σ. Γρανίτης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2023-24.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Παύλου Τρουλάκη, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου υγεία, τύχη και κάθε καλό στη νέα σεζόν.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας, π.Γεώργιος Περάκης ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα μας, όπως και τερματοφύλακας!

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επιστροφή Αιμίλιου Μιχαλόπουλου στον Άρη Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO