Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Η αποστολή του Αιγάλεω για Ρόδο και δηλώσεις Τζουκάνοβιτς

ΑΙΓΑΛΕΩ

Το City ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Super League 2 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/09, 15:00) στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου.

 

Η πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους παίκτες του Αιγάλεω μετά την προθέρμανση να συνεχίζουν το πρόγραμμα με rondo, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Αιγάλεω, Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, αναφερόμενος στον αγώνα του Σαββάτου τόνισε «Το πρόγραμμα μας δεν είναι και εύκολο, παρ’ όλα αυτά πάμε στη Ρόδο για να διεκδικήσουμε το τρίποντο. Γνωρίζουμε ότι ο Διαγόρας είναι μια καλή ομάδα. Δεν ξεκίνησαν και αυτοί καλά στο πρωτάθλημα και σίγουρα αύριο θα ψάξουν τη νίκη στο γήπεδο τους. Ωστόσο αν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, δεν κάνουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στον Τηλυκράτη και τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε όπως πρέπει, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην «κυανόλευκη» αποστολή για τη Ρόδο.

Σ’ αυτή βρίσκονται οι : Κατσιμήτρος, Τσιμόπουλος, Τάμπας, Παυλάκης, Ζιούλης, Θεολόγου, Πολίτης, Ευαγγέλου, Μπάμπης, Μπάλλας, Ναζίμ, Κωνσταντακόπουλος, Ραμίρεζ, Καμαρά, Δημητριάδης, Νταβιώτης, Βάρκας, Μαραθωνίτης, Σταμένκοβιτς και Κολλάς.

 

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO