Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Προανήγγειλε Νάστο κι άλλες μεταγραφές ο Ν.Κισσαμικός | pics

Στο πλαίσιο του αγιασμού που έγινε χθες Τετάρτη 20/9 στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου

 

Την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με παίκτες “που πραγματικά θα δώσουν έξτρα ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ” προαναγγέλλει ο Ν.Κισσαμικός με ανάρτησή του που έγινε στο πλαίσιο του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο  Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι άνθρωποι στο Καστέλι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ενώ όπως αποκάλυψε από χθες το sportcaster.gr, ο ένας εξ αυτών θα είναι πιθανότατα ο Μαρκέλλο Νάστο.

Η ανακοίνωση του Ν.Κισσαμικού:

“Ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Νέου Κισσαμικού, πριν την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου , από τον ιερέα Εμμανουήλ Μπαργιωτάκη . Το παρόν έδωσαν μέλη του συμβουλίου , σύσσωμο το αγωνιστικό και προπονητικό team της ομάδας μας . Ευχή όλων, να έχει η ομάδα μας υγεία και δύναμη για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και ότι καλύτερο προκύψει αγωνιστικά !

Μετά το τέλος και της προγραμματισμένης προπόνησης , πραγματοποιήθηκε ψησταριά , όπου το καλό κλίμα μεταξύ παιχτών προπονητών διοίκησης και φιλάθλων αποτυπώθηκε στα πρόσωπα όλων ! Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ , με ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πραγματικά θα δώσουν έξτρα ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας ! Οι ανακοινώσεις προσεχώς…”

Δείτε εικόνες:

 

 

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO