Connect with us

Ηράκλειο

Αποκλείστηκε το Ηράκλειο από το Κύπελλο

Το Ηράκλειο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο με 91-74.

 

Την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε το Ηράκλειο, το οποίο ηττήθηκε από τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο με 91-74. Η κρητική ομάδα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για φέτος, πάλεψε για να δείξει ένα καλό πρόσωπο, να πιάσει το ρυθμό της National League 2 και να κοντραριστεί με έναν αντίπαλο έμπειρο στην Γ Εθνική.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το σύνολο του Πετράκη στάθηκε αρκετά καλά, ελέγχοντας τον ρυθμό του αντιπάλου, όμως από εκεί και έπειτα η κούραση του ταξιδιού αλλά και η απειρία ευνόησαν του γηπεδούχους. Έτσι άνοιξαν την απόσταση και πήγαν με το 55-43 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό ο κόουτς Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, το Ηράκλειο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Κρόνου που τελικά επιβλήθηκε με  91-74 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ για το Ηράκλειο ήταν ο Κατσούρρι με 19 πόντους και ακολούθησε ο Καμαρινός με 15 πόντους όλους με τρίποντα (5).

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ BC 91-74
Διαιτητές: Μαρίγλη-Τσατταλιού-Τζανετάκης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-22, 55-43, 75-59, 91-74
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Δεγαϊτας): Καραχάλιος 6 (1), Γκίζης 7, Παπαπέτρου, Ξιούρας 14 (4), Κυριακόπουλος 6, Σουγλέρης 2, Βαρσαμούλης 8, Ροζάκης 4, Μπουρίτης, Γκουνταρέλης 8, Τσάβος 20 (1), Μπελίτσης 16 (1).
Ηράκλειο ΟΑΑ (Πετράκης- Ρυακιωτάκης-Μακράκης): Μακράκης, Καμαρινός 15 (5), Πέτρου 7 (1), Κατσούρρι 19, Μαρτίνα 2, Λεφής 9 (2), Καστανιώτης 10, Σαρρής, Αναστασάκης 8 (1), Κατανάκης, Πετράκης 4, Δαγαλάκης.

Ηράκλειο

Πήρε την 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Κόντρα στον Προμηθέα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα η Κ18 του Ηρακλείου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Εφήβων: Ξεκινάει την προσπάθειά του το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO