Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε τέσσερις προσθήκες η Δόξα Παχιανών!

Η Δόξα Παχιανών ανακοίνωσε την απόκτηση των Σπύρου και Κώστα Βαϊγκούση, του Χρήστου Χατζηδάκη, αλλά και την επιστροφή του Αλέξανδρου Μιανιαμσίδη.

 

Ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές για την Δόξα Παχιανών, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με τους Σπύρο Βαϊγκούση, Κώστα Βαϊγκούση, Χρήστο Χατζηδάκη, αλλά και την επιστροφή του Αλέξανδρου Μιανιαμσίδη στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δόξα Παχιανών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Βαϊγκούση, Κώστα Βαϊγκούση, Χρήστο Χατζηδάκη, καθώς και την επανένταξη στο δυναμικό της του Αλέξανδρου Μιανιαμσίδη.

Ο Βαϊγκούσης γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1995 και το πρώτο του δελτίο το έκανε το 2010 στον Ιδομενέα, όπου έμεινε ως το 2020, όταν και πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Κυδωνίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Στίλβη Χανίων.

Ο Βασαδάκης είναι γεννημένος την 1η Αυγούστου 1998 και το πρώτο του δελτίο το έκανε στην Ιωνία 2000. Ακολούθησαν ΑΟΔΑ, Απόλλων Αγ. Ιωάννη, Φωστήρας Αγ. Σαράντα, ΝΕΑΡ (Ρέθυμνο), ΟΦ Αρμένων (Ρέθυμνο) και Νέος Σαμψών.

Ο Μιανιαμσίδης είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1989 και στην ποδοσφαιρική του διαδρομή είναι γεμάτος… Δόξες! Πρώτη του ομάδα ήταν η Δόξα Παταγής Εβρου, ακολούθησαν οι Δόξα Ορεστιάδας και Ενωση Οινόης, για να ενταχθεί στη Δόξα Παχιανών το 2018, μένοντας στο δυναμικό της ομάδας μας ως την περασμένη σεζόν, για να επιστρέψει εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Χατζηδάκης γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1994 και σε μικρή ηλικία το 2007 έκανε δελτίο στην Ιωνία 2000. Από το 2010 μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Ασπίδας Ναυστάθμου, από την οποία αποκτήθηκε.

Τους καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επιστροφή Αιμίλιου Μιχαλόπουλου στον Άρη Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO