Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ενίσχυση από την Εσθονία με Τσιβελεκίδη για Athens Kallithea

Η Athens Kallithea προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή, ενισχύοντας  την αμυντική της γραμμή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Τσιβελεκίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην 1η κατηγορία της Εσθονίας με την Νόμε Κάλιου.

 

Δυναμώνει και άλλο το ρόστερ της η Athens Kallithea, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Τσιβελεκίδη.

Ο Τσιβελεκίδης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Νόμε Κάλιου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Σλοβενίας, την Καλαμάτα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ θα ενσωματωθεί στην Αθηναϊκή ομάδα από την 1η Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση:

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον σέντερ μπακ Γιάννη Τσιβελεκίδη, 24, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Nõmme Kalju FC της κορυφαίας κατηγορίας της Εσθονίας την 1η Ιανουαρίου 2024.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Τσιβελεκίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία της ΑΕΚ και πέρασε έξι μήνες δανεικός στην Καλαμάτα στη Super League 2 τη σεζόν 2019/20, προτού φύγει στο εξωτερικό.

Μετά από μία σειρά δυνατών εμφανίσεων κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2020/21 με τη NK Fužinar στη δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, ο Τσιβελεκίδης κέρδισε μεταγραφή στη Nõmme Kalju, όπου πραγματοποίησε 87 συνολικά συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ στη διάρκεια των σεζόν 2021, 2022, και της τρέχουσας 2023, η οποία ολοκληρώνεται στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Η Nõmme Kalju βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Meistriliiga της Εσθονίας.

Σούπερ Λιγκ 2

Αναλαμβάνει τον Αστέρα Τρίπολης Β’ ο Στάικος Βεργέτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Tέλος ο Γιώργος Αμανατίδης από τον Καμπανιακό!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO