Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ηρακλής: Διπλή μεταγραφική κίνηση με Γκμπενιόν και Στοΐσεβιτς

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρακλής που συνεχίζει την ενίσχυσή του.

 

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόν Γκμπενιόν και του Νταβίντ Στοΐσεβιτς.

Ο υψηλόσωμος Γάλλος, με καταγωγή από το Τόγκο Σιμόν Γκμπενιόν είναι στόπερ με τις πολλές εμπειρίες και από ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στα 31 του ο Γαλλοαφρικανός κεντρικός αμυντικός διαθέτει πλούσιες παραστάσεις καριέρας, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Γαλλίας, αλλά και εκτός αυτής, στην ισπανική Μιραντές και στη Γεωργιανή Ντιναμό Τμπιλίσι, ενώ μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στη Σολέ, έχοντας επιστρέψει στη γαλλική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Από την άλλη, ο Σέρβος αμυντικός μέσο, Νταβίντ Στοΐσεβιτς είναι 22 ετών, έχοντας πολλές παραστάσεις από το αυστριακό ποδόσφαιρο.

Ο υψηλόσωμος (1,84) 22χρονος ανασταλτικός χαφ αποτελεί επιλογή του Σάκη Τσιώλη, με τον προπονητή του Ηρακλή να πιστεύει πολύ στην αγωνιστική ποιότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος – παρά το νεαρό της ηλικίας – έχει συγκεντρώσει πολλές αγωνιστικές παραστάσεις.

Έχει αγωνιστεί στις αυστριακές ομάδες Υποδομής της Μπούρμοος, Σάλτσμπουργκ και Άνιφ, για να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο στη Μπισχοσχόφεν, στη ΣΑΚ 1914, ενώ απέκτησε εμπειρίες εκτός Αυστρίας με την τσεχική Μπάνικ Οστράβα και τη σερβική Ραντ Βελιγραδίου, για να επιστρέψει στο αυστριακό ποδόσφαιρο και στην Άνιφ.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

1/ “Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, SIMON CREDO GBEGNON AMOUSSOU (27/10/1992), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει με σκοπό την γρήγορη επάνοδό της στη φυσική της θέση”.

SIMON, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια! Πάντα νίκες, χαρές κι επιτυχίες με την ομάδα μας!

2/ “Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου (20/06/2001) Σέρβου αμυντικού μέσου, DAVID STOJICEVIC, ο οποίος για τον επόμενο χρόνο θα φορά την φανέλα της ομάδας μας και θα την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει”.

DAVID, καλωσήρθες στην οικογένειά μας! Σου ευχόμαστε νίκες με την τιμημένη “κυανόλευκη” φανέλα!

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO