Connect with us

Χανιά

Επιστροφή στο γήπεδο για την Κ19

Μετά από αρκετούς μήνες, λόγω του πρόωρου lock out του πρωταθλήματος, τα παιδιά της Κ19 Χανίων πατάει ξανά γήπεδο και το Σάββατο ξεκινάει η προετοιμασία της νέας χρονιάς.

 

Με τον Μάρκο Ασλαμαζίδη πλέον στο τιμόνι της, που αντικατέστησε τον Βασίλη Παπαδάκη που συνεχίζει στον Πανακρωτηριακό, η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς. Παράλληλα όπως ενημερώνει η ΠΑΕ και με επίσημη ανακοίνωση της πρόκειται να γίνουν και trials στις δοκιμαστικές προπονήσεις που θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα στις 17:00 η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Ο Μάρκος Ασλαματζίδης και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για μια πρώτη γνωριμία. Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα 11/09 έως και την Τετάρτη 13/09 θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών στο γήπεδο του Βαρυπέτρου. Οι προπονήσεις αξιολόγησης, αφορούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005, 2006 και 2007 και θα διεξάγονται από τις 20:30 έως τις 22:00.

Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δοκιμαστικές προπονήσεις θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια του σωματείου στο οποίο ανήκουν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932716158 (Μανώλης Κουκουράκης) – 6973408407 (Μάρκος Ασλαματζίδης)

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO