Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Διπλή ενίσχυση στον Αστέρα Χαλέπας | pics

Στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αστέρας Χαλέπας, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία του με τους Γιώργο Νικολιουδάκη και Γιώργο Αμαραντίδη.

 

Διπλή ενίσχυση για τον Αστέρα Χαλέπας, που προχώρησε σε δύο μεταγραφές, ενισχύοντας την αμυντική και την μεσαία του γραμμή. Η ομάδα της Χαλέπας ανακοίνωσε τους Γιώργο Νικολιουδάκη και Γιώργο Αμαραντίδη.

Ο πρώτος προέρχεται από τον Θησέα, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ ενώ στο παρελθόν είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, ενώ ο δεύτερος είναι μέσος και πέρυσι έπαιξε στην ΕΘΚ.

Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους δύο Γιώργηδες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ “επενδύει” σε νέα παιδιά με ποδοσφαιρικό ταλέντο και ανάλογο ήθος. Ο 20χρονος Γιώργος Νικολιουδάκης, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ16 της ΕΠΣΧ, έρχεται από τον Θησέα Περιβολίων και είναι αριστερός φουλ μπακ. Ο Γιώργος Αμαραντίδης ο 17χρονος μέσος ο οποίος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Αστέρα Χαλέπας έρχεται από την ΕΘΚ. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει στην προεδρία του Αστέρα Χαλέπας ο Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Πετυχημένη η Γ.Σ. – Ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO