Connect with us

Χανιά

Δανεικός για ένα χρόνο στον Γρανίτη ο Κοτζαμιχάλης

Ο Κωνσταντίνος Κοτζαμιχάλης, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Χανίων στην Πτολεμαΐδα, παραχωρήθηκε στον Γρανίτη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

 

Τα Χανιά ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Κοτζαμιχάλη στον νταμπλούχο Χανίων Γρανίτη. Ο 17χρονος μέσος υπέγραψε πρόσφατα δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ και έλαβε μέρος στο πρώτο  στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που έγινε στην Πτολεμαΐδα.

Ο νεαρός ποδοσφαριστής θα αγωνιστεί δανεικός στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί εξ αρχής, κυρίως λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κοτζαμιχάλη, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, στον ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας.

Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα, επιβεβαιώνοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ωστόσο λόγω των σχολικών υποχρεώσεων του νεαρού ποδοσφαιριστή, κρίθηκε σκόπιμο την παρούσα στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Αγίας Μαρίνας, όπως εξ’ αρχής είχε αποφασιστεί.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία!

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO