Connect with us

Στίβος

Γναφάκη: Κυνήγησα και πίστεψα το ατομικό ρεκόρ αλλά τελικά δεν ήρθε

ΓΝΑΦΑΚΗ

Η Δήμητρα Γναφάκη είχε καλή παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς.

 

Η Δήμητρα Γναφάκη έλαβε μέρος χθες (21/08) για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, τερματίζοντας στην 6η θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς με 56.18, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ. Η Χανιώτισσα αθλήτρια έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να μπει με δυνάμεις στην τελική ευθεία και κρατηθεί μέχρι το τέλος. Η αθλήτρια κατέλαβε την 28η στο σύνολο, ενώ ο τέταρτος καλύτερος χρόνος που προκρίθηκε στον ημιτελικό ήταν 55.29.

«Ήταν μια γρήγορη κούρσα, όλες οι αθλήτριες ήταν υψηλού επιπέδου. Ήξερα πως μόνο με ατομικό ρεκόρ θα περάσω στον ημιτελικό. Κάτι που κυνήγησα και πίστεψα. Στον τερματισμό περίμενα πως έχω γράψει κάτω από 56.00, τελικά δεν ήρθε. Έχω δείξει μια σταθερότητα φέτος στα 56.00 και περιμένω πλέον και καλύτερους χρόνους», είπε αρχικά η Δήμητρα Γναφάκη και σχολίασε για τους στόχους της το 2024.

«Στόχος το 2024 να είμαι και στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακοί), σίγουρα είναι μεγάλος στόχος η συμμετοχή στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες. Δούλεψα σκληρά φέτος, θα δουλέψω το ίδιο σκληρά και την επόμενη σεζόν και πιστεύω ότι οι χρόνοι που βλέπω πως μπορώ να πετύχω, να έρθουν».

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Στον δρόμο για το Παρίσι Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO