Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Στον Πανθρακικό δοκιμάζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Ο Διακάκης το “κονέ” | pics

Στις προπονήσεις της ομάδας της Κομοτηνής μετέχει τις τελευταίες μέρες ο Χανιώτης μεσοεπιθετικός ο οποίος από τον Σεπτέμβρη θα είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ της θρακικής πόλης

 

Να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο στη Κομοτηνή θέλει ο Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος από τον Σεπτέμβρη θα φοιτά στο ΤΕΦΑΑ της θρακικής πόλης, όπου μάλιστα όπως είχε γράψει το sportcaster.gr εισήχθη 8ος στην Ελλάδα.

Ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή Νεροκούρου, τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr δοκιμάζεται στον Πανθρακικό ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη νέα σεζόν αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

φωτό από την τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού, ο νεαρός Χανιώτης διακρίνεται στο βάθος

Τις επαφές προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να δοκιμαστεί στον Πανθρακικό έκανε ο Τάκης Διακάκης ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός της Μικτής Χανίων και του Γρανίτη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Πανθρακικού από την εποχή που είχε εργαστεί εκεί ως βοηθός του Ανυφαντάκη, τη σεζόν 2016-17, μεσολάβησε  προκειμένου ο 18χρονος μεσοεπιθετικός να δοκιμαστεί από τον τεχνικό των “πρασίνων” Γιάννη Αποστολίδη, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και τον χαρακτήρα του νεαρού.

Ο Παπαδόπουλος μπήκε στις προπονήσεις του Πανθρακικού από τη Δευτέρα, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να πάρει και λεπτά συμμετοχής στο σημερινό (9/8, 18:00) φιλικό της ομάδας με τoν Ορέστη Ορεστιάδας.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO