Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ξεκίνημα με πίστη και βλέψεις για την Δόξα Παχιανών! | pics

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα του Γιώργου Μουριζάκη.

 

Παρουσία όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας η Δόξα Παχιανών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά που θα την βρει, έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, στην Β’ κατηγορία. Μάλιστα στην επίσημη ενημέρωση της, η Δόξα Παχιανών αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας η απόκτηση των οποίων θ’ ανακοινωθεί και επίσημα μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Η ανακοίνωση της Δόξας Παχιανών

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (07/08) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για πρώτη φορά εν όψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Μουριζάκη και των συνεργατών του Αντώνη Βασαδάκη και Χρήστου Αγγελάκη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και νέα πρόσωπα, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους.

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO