Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Τουτζάρη ο Γιούχτας!

Ο Γιώργος Τουτζάρης βρίσκεται στο Ηράκλειο για επαφές με τον Γιούχτα και δεν αποκλείεται να αναλάβει γενικός διευθυντής της ομάδας των Αρχανών, που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Super League 2.

 

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιούχτας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Super League 2, αφού ο Απόλλωνας δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και η ομάδα των Αρχανών θα πάρει την θέση του.

Η διοίκηση του Γιούχτα βρίσκεται κοντά σε μία πολύ σημαντική συμφωνία, ενόψει της πρώτης παρουσίας στην ιστορία του στην SL2, αφού όπως αναφέρει το athletic.gr, στο Ηράκλειο βρίσκεται για επαφές με την ομάδα ο Γιώργος Τουτζάρης.

Ο επιτυχημένος παράγοντας βρίσκεται στην πόλη και έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ έχει επίσης επισκεφτεί και το γήπεδο των Αρχανών, και όλους τους χώρους της ομάδας. Ο Γιούχτας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον μεταξύ άλλων πρώην γενικό διευθυντή του Εργοτέλη και της Κηφισιάς, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Tέλος ο Γιώργος Αμανατίδης από τον Καμπανιακό!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Παναχαϊκή: Ανανέωσε ο Πέρεζ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO